Ospatarite direct din anime

Se stie deja ca districtul "geek" din Tokyo este Akihabara. In acest district sunt foarte abundente cafenelele moe, sau cu fete in costum de ospatarite franceze (in varianta traditionala, dar mai nou in orice tip de cosplay) care sunt platite ca pe langa a te servi cu o bautura sa se si comporte ca un personaj din anime-uri (comportament care se plateste scump, un ceai intr-o astfel de cafenea fiind de cel putin 5 ori mai scump decat intr-o cafenea obisnuita).

Kigurumi Cafe t.t.t. insa, a decis sa nu le imbrace pe angajate in haine gen cele care se pot vedea in anime-uri, ci sa le faca in intregime personaj animat, dandu-le un sa poarte un costum cu cap din plus, si figura tipica a unui desen.



Lumea in principiu a auzit de fenomenul de cosplay- in care te imbraci la fel ca un personaj din desene/anime/jocuri/filme la diferite evenimente sau pentru placerea proprie, de multe ori postand poze in costum pe internet. Dar putini stiu de fenomenul Animegao sau Kigurumi. Este vorba de purtarea costumului unui personaj impreuna cu un cap imens cu ochi de anime, pentru a usuara tranzitia personajului dintr-un mediu 2D intr-unul 3D.



Kigurumi Cafe t.t.t are 7 angajate in momentul de fata si inca de la inaugurarea din 2011 a avut parte de multi clienti incantati de idea de a fi serviti de kigurumi bishoujo-uri din seriile lor preferate. Desi, conform regulilor inscrise pe site, este interzis sa se atinga ospataritele, pentru o taxa aditionala insa, se pot face poze si interactiona (in scris si cu ajutorul limajului trupului) cu personajele prezentate de angajate.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu